Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتای استان قم گفت: کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک پرداخت مبلغ اندک به‌عنوان هزینه ثبت آگهی در سایت دیوار و شیپور، اقدام به خالی کردن حساب آگهی‌دهندگان می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی موالی اظهار داشت: با توجه به ادامه شیوع ویروس کرونا در کشور، بسیاری از شهروندان برای تبلیغ و فروش اجناس و وسایل خود از سایت‌های دیوار و شیپور استفاده می‌کنند و غافل از اینکه مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از آنان در کمین نشسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از درج آگهی در سایت‌های فروشگاهی کلاهبرداران با ارسال پیامکی با محتوای "پرداخت مبلغ ناچیز برای درج هزینه آگهی" به کاربرانی که آگهی تبلیغاتی در این سایت درج کرده‌اند، اقدام به ارسال لینک جعلی می‌کنند.

رئیس پلیس فتای استان ادامه داد: لینک معرفی‌شده در این پیامک‌ها یک درگاه‌های جعلی (فیشینگ) است، کلاهبرداران سایبری با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت‌بانکی متقاضیان را به سرقت برده و نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن‌ها اقدام می‌کنند.

بازداشت 120 اوباش فعال در فضای مجازی توسط پلیس فتا تهران/ شرط بازگشت قیمت‌گذاری در سایت‌های فروش مسکن و خودروپلیس فتا قم هشدار داد: کلاهبرداری تحت نام صندوق‌های قرض‌الحسنه با اعطای تسهیلات کم‌بهرهپلیس فتا: تبلیغات ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا جرم است

وی با بیان اینکه کلاهبرداران و سودجویان فضای سایبری، سعی دارند تا با شیوه و شگردهای گوناگون اهداف شوم خود را عملی سازند گفت: فروشگاه‌های آنلاین به‌خصوص سایت‌ دیوار هرگز در پیام کوتاه درخواستی برای پرداخت وجه ارسال نمی‌کند، درخواست‌ پرداخت خارج از فضای اپلیکیشن و سایت، زمینه‌چینی برای کلاهبرداری است.

این مقام پلیس سایبری تأکید کرد: افراد به‌ویژه دارندگان مشاغلی که فعالیت‌های زیادی در سایت‌های فروشگاهی دیوار و شیپور دارند برای پیشگیری از برداشت غیرمجاز و وقوع جرائم سایبری نباید فریب پیامک‌های دریافتی را بخورند.

سرهنگ موالی به شهروندان هشدار داد: کاربران از باز کردن لینک‌های ارائه‌شده از سوی افراد ناشناس از طریق شماره تلفن‌های اپراتور‌های همراه اول، ایرانسل و رایتل و یا اکانت‌ های ناشناس در شبکه‌های اجتماعی جهت درج و تمدید آگهی تبلیغات در سایت‌های دیوار و شیپور اعتماد نکنند زیرا ممکن است دامی در جهت کلاهبرداری بوده و شما را به درگاه‌های جعلی پرداخت هدایت کنند.

رئیس پلیس فتای استان بیان کرد: شهروندان باید آگاهی و سواد رسانه‌ای خود را افزایش دهند تا مورد سرقت و کلاهبرداری با شیوه‌های نوین قرار نگیرند و در صورت برخورد با چنین موضوعاتی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir به ما گزارش دهند تا هر چه سریع‌تر برای بررسی موضوع و برخورد با کلاهبرداران ورود کنیم.

انتهای پیام/450/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دیوار و شیپور پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۵۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به مشتریان طلا؛ مراقب این حقه باشید

محمدحسین طاهری از ادامه برخورد‌های قانونی با فروشندگان مصنوعات طلا با عیار پایین، خبر داد.

به گزارش مهر، وی اظهار داشت: در پی گزارش‌های دریافتی مبنی بر عرضه مصنوعات طلا با عیار پایین در سطح شهر و شهرستان‌های استان تهران، تیمی از بازرسان استاندارد با حضور در سطح بازار اقدام به خرید و نمونه‌برداری از طلافروشی‌های سطح استان برای انجام آزمون کردند.

وی توضیح‌داد: این مصنوعات نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره بر سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به‌منظور استعلام و اطمینان از صحت اعتبار پروانه استاندارد یا مجوز فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری از جمله مصنوعات طلا، گفت: شهروندان پیش از خرید مصنوعات طلا با ارسال پیامکی حاوی حرف G قبل از کد شناسایی (به عنوان مثال برای استعلام کد T ۶۸۳ باید پیامک GT ۶۸۳ ارسال شود) به این سامانه، وضعیت اعتبار کد‌ها را استعلام کرده و در صورت عدم اعتبار کد مذکور، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به اداره‌کل استاندارد استان تهران اطلاع دهند.

بر اساس اعلام اداره‌کل استاندارد استان تهران، طاهری درباره کد‌ها توضیح داد: این کد‌ها برای مشخص‌شدن تولید این مصنوعات توسط تولیدکنندگان معتبر داخلی و با رعایت عیار قانونی بر روی مصنوعات طلا درج می‌شود.

دیگر خبرها

  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • ثانیه شمار اخطار اصلاح آگهی های مسکن دیوار و شیپور روشن شد!
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • خریداران مسکن این هشدار را جدی بگیرند؛ این‌جا قیمت مسکن کاذب است
  • هشدار به مشتریان طلا؛ مراقب این حقه باشید
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت