Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سرهنگ تورج کاظمی» رییس پلیس فتا تهران بزرگ درباره پیامک‌های جعلی در خصوص رمز دوم یکبار مصرف یا رمز پویا گفت: مردم در خصوص تغییر رمز دوم و استفاده از رمز یکبار مصرف نباید صرفا به پیامک‌ها اکتفا کنند.

وی ادامه داد: برای دریافت رمز پویا و نصب اپلیکیشن‌ها و نرم‌افزارهای بانکی کاربران یا به صورت مستقیم به شعب بانک یا سایت‌های بانک مراجعه کنند، چرا که ممکن است لینک‌های ارسالی توسط پیامک‌ها لینک‌های آلوده باشند و بیشتر این لینک‌ها صفحات جعلی در اختیار دارند و کاربر را به این صفحات جعلی هدایت می‌کنند و از آنها اطلاعات حساب‌شان را سرقت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پلیس فتا تهران بزرگ خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنیم شهروندان به هیچ یک از پیامک‌های ارسالی در خصوص فعال کردن رمز پویا از طریق لینک‌های ارسالی توجه نکنند و در هر بانکی که حساب دارند، مستقیم به خود بانک مراجعه کرده و از طریق سایت بانک اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهند.

سرهنگ کاظمی درباره تخلفات صورت گرفته در سایت‌های دیوار و شیپور گفت: مراجع قضایی در تهران اعلام کرده‌اند که در سال جاری پرونده‌های قضایی مرتبط با این سایت‌ها در شوراهای حل اختلاف رسیدگی شود، شورای حل اختلاف نیز پرونده‌هایش را به پلیس فتا به عنوان ضابط دادگستری ارسال نمی‌کند.

وی ادامه داد: در سال جاری هیچ‌گونه‌ پرونده‌ای مربوط به سایت دیوار در پلیس فتا نداشتیم. براین اساس هیچ اظهارنظری در این خصوص نمی‌توانیم داشته باشیم و نمی‌دانیم که آیا آمار این پرونده‌ها بیشتر از سال گذشته شده است یا خیر. در سال گذشته با توجه به اینکه پرونده‌ها مربوط به ما می‌شد و در بررسی پرونده‌ها دخیل بودیم به دادستان اعلام کرده بودیم که این سایت باید تعطیل شود تا نکات امنیتی آن لحاظ شود.

رییس پلیس فتا تهران بزرگ خاطرنشان کرد: بر این نظر هستیم که نکات امنیتی برای امنیت کاربران باید در این سایت لحاظ شود و بعد مورد بهره‌برداری قرار بگیرد. با توجه به اینکه دیگر اطلاعاتی در خصوص جرائم این حوزه نداریم، هیچ گونه اظهارنظری هم در این زمینه نخواهیم کرد.

سرهنگ کاظمی درباره فعالیت فالگیران و دعانویسان در فضای مجازی گفت: هر موضوعی که مراجع قضایی به عنوان ضابط به ما ارجاع دهند ما مجوز ورود به آنها را داریم و این پرونده‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم، اما چنانچه مرجع قضایی از ما درخواستی نداشته باشد، ما براساس قانون به صورت جداگانه و بدون مجوز قانونی اجازه ورود نخواهیم داشت.

۴۷۲۳۱

کد خبر 1338925

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کلاهبرداری بازداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۷۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی شده است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین صادق رحیمی در نشستی که در سالن جلسات شهید سلیمانی با حضور مستشاران قضایی این معاونت تشکیل شد، درباره آمار پرونده‌های وارد شده و مختومه شده مرتبط با پرونده‌های خاص و خصوصاً تحلیل آمار مربوط به تجویز اعمال ماده ۴۷۷ ق. آ. د. ک معطوف به مباحث مطروحه در جلسه ویدئو کنفرانس با روسای کل دادگستری‌ها در تاریخ ۳۰ فروردین و در حضور رئیس قوه قضاییه داشتند، گفت: حسب آمار در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که در مجموع (با لحاظ هزار و ۹۷۱ فقره پرونده موجودی ابتدای سال) به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی و اظهارنظر شده است و در نهایت با تجویز اعاده دادرسی ۵۸ درصد (هزار و ۹۲۲ فقره) پرونده واصله مخالفت و با ۴۲ درصد (هزار و ۴۰۴ فقره) آن‌ها موافقت شده است.

معاون قضایی قوه قضاییه ضمن تبیین آسیب‌های موجود، پیرامون ضرورت دقت در مطالعه پرونده‌ها، نحوه تهیه گزارش‌ها، استدلال‌های قضایی و توجه به نکاتی که قطعاً و جزماً موجب اشتباه در صدور آرا شده است مواردی را به مستشاران قضایی یادآوری و تأکید کرد: نگاه و قلم شما مهم است و جلوی آرا مخدوش را می‌گیرد. 

در بخش دوم این نشست قضایی فرهادی، معاون پارلمانی و امور مجلس وزیر دادگستری نیز حضور داشته و باتوجه به سؤال قضایی مطروحه در مورد پرونده‌هایی که وزارت دادگستری محکوم به پرداخت از بیت المال می‌شود، پاسخ داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • ثانیه شمار اخطار اصلاح آگهی های مسکن دیوار و شیپور روشن شد!
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • کاهش حجم پرونده‌های قضایی با اصلاح قوانین
  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است
  • خریداران مسکن این هشدار را جدی بگیرند؛ این‌جا قیمت مسکن کاذب است