Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي ناجا با هشدار به شهروندان گفت: افراد هنگام مراجعه به سايت هاي ديوار،شيپور و يا سايت هاي مشابه آن مراقبت‌هاي لازم را در نظر بگيرند.
به گزارش خبرگزاري آريا، سرهنگ محمدرضا اکبري اظهار داشت: با توجه به گسترش سايت هاي تبليغات اينترنتي همچون ديوار، شيپور و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. براي خريد و فروش کالاهاي دست دوم، افراد سودجو از اين فضا سوء استفاده کرده و اقدام به فروش کالاهاي سرقتي و يا کلاهبرداري با ترفندهاي مختلف مي کنند.
وي به تشريح برخي از شيوه هاي خريد و فروش کالا از سوي افراد کلاهبردار در سايت هاي فوق پرداخت و افزود: کلاهبردار در نقش فروشنده ظاهر شده و پس از تماس خريداران براي خريد کالا، آنان را اغفال و درخواست واريز مبلغي به جهت رزرو کردن کالاي مورد نظر مي کند و در ادامه علاوه بر اينکه هيچ گونه کالايي رد و بدل نمي شود حتي فرد کلاهبردار پاسخگوي تماس هاي فرد خريدار نيز نيست.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي ناجا تصريح کرد: يک روش ديگر اينکه کلاهبردار در نقش خريدار ظاهر شده و پس از تماس با فروشنده براي  واريز مبلغ کالا درخواست اطلاعات کارت بانکي فروشنده (رمز دوم، cvv2 و تاريخ انقضاي کارت) را مي کند و در ادامه پس از دريافت تمامي اطلاعات، اقدام به برداشت غير مجاز از حساب وي مي کند.
وي در خصوص شيوه سوم کلاهبرداري نيز بيان کرد: کلاهبردار در نقش فروشنده ظاهر و کالاهاي سرقتي را در سايت براي  فروش بارگذاري مي کند و در ادامه با فريب و نيرنگ موفق به فروش آنان مي شود.
سرهنگ اکبري ادامه داد: در روش ديگري کلاهبردار در نقش خريدار پس از تماس با فرد فروشنده به بهانه واريز وجه کالا، وي را پاي دستگاه خودپرداز کشانده و در ادامه با فريب و نيرنگ اقدام به تخليه حساب فروشنده و يا همان کلاهبرداري به روش کارت به کارت مي کند.
وي در ادامه با هشدار به شهروندان عنوان کرد: افراد هنگام مراجعه به سايت هاي ديوار، شيپور و يا سايت هاي مشابه آن به تبليغات مندرج در آن ها به راحتي اعتماد نکرده و مراقبت هاي لازم را در نظر بگيرند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي ناجا يادآور شد: در خصوص آگهي هايي همانند درخواست مشارکت در سرمايه گذاري، فروش خودرو با قيمت پايين تر از بازار و خريد و فروش عمده کالا بسيار مراقبت و هوشيار باشيد زيرا احتمال کلاهبرداري متصور است.
وي ادامه داد: خريداران بايد مراقب درخواست هايي از طرف فروشنده در راستاي مطالبه واريز وجه باشند زيرا به محض واريز آن، فروشنده (کلاهبردار) ديگر پاسخگوي تماس هاي خريدار نخواهد بود.
سرهنگ اکبري بيان کرد: هنگام انجام معامله از دريافت چک هاي تضميني، رمزدار و ... جداً خودداري کنيد و يا اينکه قبل از انجام معامله چک هاي فوق را از بانک هاي مربوطه استعلام و از اصالت آن اطمينان حاصل کنيد.
اين مقام انتظامي خطاب به شهروندان  مطرح کرد: معاملات خود را که همراه با دريافت چک صورت مي گيرد حتماً در ساعت کاري بانک ها انجام تا امکان استعلام و نقد کردن آن ها وجود داشته باشد.
وي با بيان اينکه اگر قرار است هرگونه وجهي از طريق فروشنده يا خريدار به حساب شما واريز و يا انتقال يابد، لازم نيست شما به دستگاه خودپرداز مراجعه کنيد، گفت: با ارائه شماره کارت و يا حساب و بدون حضور شما اين امر صورت خواهد گرفت. مراقب باشيد کشاندن شما پاي دستگاه خودپرداز به بهانه واريز وجه کالا و ... شگرد کلاهبرداران است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کلاهبرداري اينترنتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۸۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک "بیمه سلامت" پایدار شد

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال دستگیر شد
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • ثانیه شمار اخطار اصلاح آگهی های مسکن دیوار و شیپور روشن شد!
  • جاعل کلاهبردار در دام پلیس همدان افتاد
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند